Az Ark of Inquiry projekthez kapcsolódó negyedik tanártovábbképzése Budapesten lesz

Az ARK OF INQUIRY: KREATÍV TUDÁS - KÍSÉRLETES VILÁG - ÖRÖMTELI TANULÁS projekt (bővebben az alábbi linken lehet tájékozódni: http://www.kuttanar.hu/ark-inquiry-0) negyedik továbbképzésének a budapesti EÖTVÖS JÓZSEF GIMNÁZIUM ad otthont. A résztvevő pedagógusok gyakorlati feladatok megoldásán keresztül ismerkednek meg az Ark of Inquiry keretrendszerével, a pedagógiai elveivel és az alkalmazás lehetőségeivel.
A képzés jelenléti és távoktatásos szakaszokból áll: az ezek közötti "szünetek" biztosítják azt, hogy a résztvevőknek alkalmuk legyen egy-egy tevékenységet a saját gyakorlatukban is kipróbálni. Ezek közül a leghosszabb, jelenléti szakaszban a résztvevők együtt dolgoznak az alapok megtapasztalásán, megvitatásán és a gyakorlatba ültetés módjain. A távoktatás során webináriumokon keresztül vitatják meg az értékelés módját és a megvalósítás lehetőségeit a regisztrált pedagógusok. A 30 órás, nem akkreditált képzésről a résztvevők tanúsítványt kapnak.
A képzés helyszíne: Eötvös József Gimnázium (1053 Budapest, Reáltanoda út 7.)
A képzés időpontja: 2016. augusztus 24. (szerda), 11-15 óra között.
A képzést Réti Mónika (Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, OFI) és Tóth Szilvia (Kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium) fogják vezetni.
A képzésen való részvételi szándékot legkésőbb 2016. augusztus 22-ig kell elküldeni a tothszilvia.kuttanar@gmail.com email címre név, szak, iskola megadásával.